Nu har ”vårterminen” börjat för Vallersvikskyrkan med regelbundna programpunkter och samlingar.

Söndagar kl 11.00 gudstjänst. Programmet finns i kalendern här.

Måndagar kl 09.00 samlas fixargruppen som i huvudsak arbetar med underhåll av våra byggnader. Närmast i kalendern här ligger ombyggnad av campingkök och en ny badplatstoalett. Här är alla som är intresserade av sinckeri och bygge välkomna!

Måndagar ojämn vecka kl 11.00 är det stickkafe.

Tisdagar kl 10.00 samlas 30-50 stavgångare utanför kyrkan för uppvärming innan vi går havsrundan. Efteråt är det fralla och kaffe. Ibland följt av något intressant föredrag. Missa inte detta inslag som har genomförts över 500 tisdagar i följd genom åren!

Onsdagar på fm samlas vi för bön i kyrkan 9.30.

Torsdagar är det scout kl 18.00 och varannan  kväll kl 20.00 har vi pannkakskyrka.

Aktuellt om byggplaner

När det gäller vår nya kyrka väntar alla på att vårt bygglov ska vinna laga kraft.  Alla ritningar till bygget är klara och vi har också en byggare som väntar på att kunna börja bygga.

Länsstyrelsen beslutade i April att avslå överklagandet av bygglovet för kyrkan.

Vi har fått bygglov för att flytta toalettbyggnaden på Strandgårdstomten till ett läge intill Annexet.